Έκπτωση 10% στις online παραγγελίες από την εφαρμογή μας! Παραγγελία τώρα!

Our Story

Δεν είμαστε απλά ένα καφέ, εδώ είναι η πραγματική διαφορά: Αγαπάμε πολύ τον καφέ!

Έχουμε εμμονή με το να βρούμε τον πιο εκλεκτό καφέ, να τον ψήσουμε και να τον έχουμε διαθέσιμο κάθε μέρα για εσάς, έτσι ώστε όταν πιείτε αυτή την πρώτη γουλιά, τα μάτια σου να φωτίσουν και να πείτε.. “Ναι! Αυτός είναι καφές.”

Στο blu barista, το καταλαβαίνουμε. Ο καφές είναι ένα σούπερ προσωπικό ρόφημα που έχει μια πολύ μακρά, περίπλοκη και cool ιστορία. Σημαίνει πολλά διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικούς ανθρώπους. Για μερικούς, είναι ένας τρόπος ζωής, μια τακτική τελετουργία για την οποία έχουν τέτοια εμμονή, όπως εμείς. Για άλλους, είναι το μαγικό “ποτό” που βοηθάει να ολοκληρωθούν πολλές ώρες εργασίας μέσα σε λίγα λεπτά μόνο λεπτά, και μέσα στην απαραίτητη προθεσμία. Και για τους περισσότερους, είναι το ρόφημα της επιλογής τους για ένα ωραίο απόγευμα με κάποιον που αγαπούν.

Αν λοιπόν ο καφές μπορεί να είναι τόσο ευέλικτος, γιατί να μην μπορούμε κι εμείς;

Αλλά ανεξάρτητα από το πώς σας αρέσει ο καφές σας, αν παρασκευάζεται από τόσο ποιοτικούς κόκκους που έχουν φρεσκοψηθεί, ο καθένας μπορεί να δει την διαφορά. Γι ‘αυτό και πάντα θέλουμε να τον διατηρούμε φρέσκο 24x7x365.

Ο καφές προέρχεται από αγρότες που κάνουν πολλή δουλειά για να βγάλουν τους κόκκους, με τόσο υπέροχη γεύση. Το σεβόμαστε αυτό. Θέλουμε να είμαστε σε θέση να χρηματοδοτήσουμε μια καλύτερη ζωή για αυτούς μέσω της δουλειάς μας. Είμαστε διαφανείς σχετικά με τις φυτείες από τις οποίες προέρχονται και είμαστε αρκετά περήφανοι που χρησιμοποιούμε τα ονόματά τους στο μενού. Αυτό επειδή θέλουμε να τα γνωρίζετε κι εσείς.

Λοιπόν, αυτό ακριβώς είμαστε – ο φρέσκος και φρεσκοψημένος γευστικός καφές σας, που απολαμβάνετε κάθε μέρα. Επειδή η ζωή είναι πολύ μικρή για κακό καφέ.

Ελάτε μαζί μας, σε αυτό το μαγικό ταξίδι του καφέ – Παραγγελία από το blu barista online

Μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας

Περιμένουμε με χαρά να μάθουμε την γνώμη σου, ένα σχόλιο, μια πρόταση.