Έκπτωση 10% στις online παραγγελίες από την εφαρμογή μας! Παραγγελία τώρα!

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που μας εμπιστεύεστε μόνο για εταιρική μας χρήση, είτε για να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας, είτε για να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε προκειμένου να σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα εξυπηρέτησης. Σε καμία περίπτωση δεν θα μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τρίτους.
 
Υπάρχει πιθανότητα τηλεφωνικής ή email επικοινωνίας μαζί σας προκειμένου να συζητήσουμε για περισσότερες διευκρινίσεις καθώς και, αν χρειαστεί, το ενδεχόμενο συνάντησης, στην φόρμα που υποβάλατε σχετικές πληροφορίες.
 
Σεβόμενοι τα δικαιώματα σας περί προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με το νέο κανονισμό GDPR, σας ενημερώνουμε επιγραμματικά ότι αυτά είναι τα εξής:
  • Δικαίωμα ενημέρωσης/Διαφάνεια: Είναι το δικαίωμα να γνωρίζετε ποιος επεξεργάζεται τα δεδομένα σας, ποια είναι αυτά και για ποιον λόγο. Στη συγκεκριμένη φόρμα επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας για λόγους συνεργασίας με την εταιρεία μας.
  • Δικαίωμα πρόσβασης: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε δωρεάν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα που διαθέτουμε για εσάς.
  • Δικαίωμα διόρθωσης: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση ανακριβών προσωπικών δεδομένων και συμπλήρωσης ελλιπών στοιχείων.
  • Δικαίωμα διαγραφής («δικαίωμα στη λήθη»): Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή προσωπικών σας δεδομένων, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, όπως όταν τα δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα, έχετε ανακαλέσει τη συγκατάθεσή σας, τα δεδομένα έχουν υποβληθεί σε παράνομη επεξεργασία, κ.ο.κ.
  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων όταν αμφισβητείται η ακρίβειά τους, η επεξεργασία είναι παράνομη, τα δεδομένα δεν χρειάζονται πλέον στον υπεύθυνο επεξεργασίας, έχετε αντιρρήσεις ως προς την αυτοματοποιημένη επεξεργασία.
  • Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη μεταφορά των δεδομένων σας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας.
  • Δικαίωμα εναντίωσης: Έχετε το δικαίωμα να εναντιωθείτε στην επεξεργασία προσωπικών σας δεδομένων, υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει έννομο συμφέρον για την εταιρεία μας.
  • Δικαίωμα στην ανθρώπινη παρέμβαση: Έχετε το δικαίωμα να προβάλλετε αντιρρήσεις όταν μια απόφαση που σας αφορά βασίζεται αποκλειστικά σε αυτοματοποιημένη επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, και η απόφαση αυτή παράγει έννομα αποτελέσματα ή σας επηρεάζει σημαντικά.